fbpx

Изработка на уеб сайт

Имате нужда от информативен или фирмен уеб сайт, който да Ви представи успешно в интернет пространството? Това е правилното място за Вас! С повече от 5 години опит в изработката на уеб сайт, MegaWeb.bg е правилният избор за вас.

Всички сайтове изработени от MegaWeb.bg получават:

  • Aдминистративен панел за управление на съдържанието.
  • 100% защита от хакерски атаки и злонамерени потребители.
  • Responsive дизайн, който се нагажда специално за мобилни телефони и таблети.
  • On-Page оптимизация помагаща за изкачването на по- високи позиции в Google.

Всеки един уеб сайт се изгражда според изискванията на клиента. Нашият екип се съобразява с желанието на клиента. Визията и функциите на уеб сайта се уточняват предварително, като клиента има пълната свобода.

Всички уеб сайтове, които екипът на MegaWeb.bg разполагат с уникална начална страницата и неограничен брой страници. Не поставяме никакви ограничение към съдържанието и броя на страниците.

Предлагаме и изработка на онлайн магазин с богат набор от функции, подходящ за всякакъв вид търговия.

Онлайн магазинът може да бъде съчетан заедно с фирмен или информативен уеб сайт.

Системата за управление на съдържанието позволява на всеки наш клиент да управлява собствения си уеб сайт без да са нужни специални познания.

Системата позволява да се добавят, редактират, изтриват цели страници от уеб сайта в рамките на минути.

Всички уеб сайтове разработени от екипа на MegaWeb.bg получават 12 месеца безплатна поддръжка като по този начин гарантираме на своите клиенти тяхното добро представяне в Интернет пространството.

Правила за изработка на уеб сайт.

Едно от важните неща при изработка на уеб сайт, за което е необходимо да помислите още преди преминаването към съществената работа е името на сайт. То трябва да е кратко, точно и ясно. Трябва максимално да отразява тематиката на уеб сайта, защото е един от факторите, влияещи върху посещаемостта.

Следващата стъпка при изработка на уеб сайт е да прецените структурата на уеб сайта. Трябва да помислите за страниците и подстраниците. Те трябва да са логически свързани и лесни за откриване от бъдещите посетители.

Един от най- важните моменти е създаването на съдържанието, което естествено няма да стане за ден или два. Добре е като за начало кратко и ясно да опишете предмета на дейност или продуктите, които продавате или рекламирате. Препоръчително е да направите кратък текст, но не по- малко от 400- 500 думи. Текстът трябва да е стегнат и максимално информативен. Хубаво е да е разделен на няколко раздела, за да може потребителите да прочетат необходимата за тях информация.

Друг много важен момент при изработка на уеб сайт са рекламите, ако ще има такива. Нужно е да са с високо качество и да привличат читателите. Екипът на MegaWeb.bg предлага решение на този проблем, а именно с изработка на графичен дизайн.

След като сте извършили всичко посочено до тук идва друг съществен момент, а именно да намерите домейн и хостинг. Имате възможност да получите 5% отстъпка от  покупка на хостинг план. За повече информация, свържете се с нас.

Нека заедно да направим страхотни неща

Разкажете ни за вашия проект.

Наши клиенти

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?