fbpx

За Нас

Ние сме новатори, създатели и професионалисти в областта, обединени под една единствена цел – да Ви предложим най- добрите решения, които онлайн бизнеса може да предостави. Работете с нас и вижте как бизнесът Ви се развива с реални резултати. Заедно, можем да развием бизнеса Ви онлайн и да помогнем за постигането на целите за постоянен успех.

Защо MegaWeb.bg?

Екипът на megaweb.bg работи със старание. Ние отделяме време, за да разберем детайлно вашия бизнес и целите, които си поставяте. Ние сме ваши партньори, а не само „разработчици“, така че може да сте сигурни, че ще доставим висококачествени решения, които ще допринесат за ефективно онлайн присъствие.

Вярваме, че нашият талантлив, мотивиран и ориентиран към резултати екип прави разликата. Ние работим изцяло самостоятелно и не възлагаме задачи на външни изпълнители. Качеството е най- важно.

Предимства

01

Адаптивен дизайн

Всички сайтове, които MegaWeb предоставя на клиентите си, са проектирани така, че да изглеждат красиво на всички смарт устройства.

02

Поддръжка

Вие получавате 12 месеца безплатна поддръжка. При възникване на проблем, единсвеното нещо, което трябва да направите е да ни уведомите. Ние ще свършим останалото.

03

Конкурентни цени

Ние работим дистанционно. Нямаме офис, не плащаме излишни разходи. Ето защо нашата агенция може да предложи максимално- ниски и конкурентни цени. Очакваме Ви!

04

Управление на съдържание

Всички наши проекти имат „Административен панел“. С негова помощ Вие сами ще можете да добавяте съдържание към уебсайта. Ще получите персонално обучение.

05

Качествено изпълнение

Нашият екип се старае да работи максимално добре, за да не се налага да губим време със същата задата. Изпипваме и най- малките дитайли.

06

Сигурност

Изработените от нас проекти са максимално защитени от злонамерени потребители. Вашият бизнес ще бъде в безопасност.

Видео реклама

Завършени проекта
projects-icon.png
Доволни клиенти
heart-icon.png
Години опит
award-icon-free-img.png

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?