Електронната тръговия…

Това заглавие може да ви прозвучи преувеличено, но ако имате интерес да си пренесете вашия бизнес към модернизация, тази статия ще опресни представите ви за бизнес модел, който има способност да оцелее при кризисни ситуации като последните, разтърсващи целия свят.

Може би няма смисъл в това да ви напомняме за най-актуалните негативни фактори, които промениха нашето ежедневие напоследък. Нека да превключим директно към облекчителен режим – Какви са предимствата на електронната търговия и как вашият бизнес може да превърне това в плюс?

Реализация в глобален мащаб

Мечтали ли сте някога да имате бизнес с независима локализация? Да – това е напълно възможно. Когато сте онлайн бизнесът Ви е достъпен от всяка точка на света, достатъчно е да имате правилно функциониращ уеб сайт, където да посрещате клиентите си. Прекрасно е нали?

Без усложнения за транспортиране на стоката от централата до всеки един магазин, без излишни наеми, без излишни разходи за персонал, без излишни данъци и такси. Гениално! Бизнес, който предлага на клиентите си опция за електронна търговия винаги е бил с една крачка пред всички останали, които не го предлагат.

Това е само началото. Повдигайки веждите си нагоре, може би си казвате вътрешно – още ли има? Може да Ви убедим, че има още доста неща, които може да предизвикат вашия интерес към електронната търговия.

Ние MegaWeb.bg имаме десетки доволни клиента зад гърба ни понеже в портфолиото си с услуги предлагаме „Изработка на онлайн магазин“ – това, което ще ви помогне да достигнете до нови върхове в планините на успеха.

Работно време 24/7*365

Абсолютен факт. Електронната търговия стана популярна с комфорта, който предлага към крайния клиент. Без значение колко е часът, вашия клиент може просто и лесно на посети вашият онлайн магазин и да поръча вашата стока, а на вас остава само да изпълните желанието на клиента следващия работен ден.

Автоматизация на почти всички ежедневни процеси

Пазарна количка, където клиента може да добави желаните стоки без да забрави или пропусне нещо важно, опция за плащане по електронен начин чрез дебитна карта, paypal, skrill и др., опция за регистрация в платформата с цел по-лесна поръчка при следващо посещаване, възможност да се абонира за новите стоки или продукти и всичко това е възможно само с няколко клика във вашия сайт.

Представете си само, дали това е възможно при офлайн бизнес модел. Възможнo е онлайн магазинът да се модифицира според вашите желания, така че да приляга на целите поставени от Вас.

В MegaWeb.bg нашите специалисти имат опит със най-популярните и модерни платформи за електронна търговия. Благодарение на това можем да изградим онлайн магазин, който сте мечтали да имате някога. Сега мечтите ви могат да станат реалност.

Удобство за ефективна популяризация на вашият бизнес

Лесно и бързо може да интегрирате бранда си в най-популярните медийни канали – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и в още куп такива – с цел популяризация на вашия уникален бизнес. Платформи като тези предлагат опция за пускане на реклами, създаване на корпоративни страници, групи.

Освен, че онлайн присъствието допринася за вашия бизнес авторитет и престиж, спомага и за лесната и удобна популяризация – накратко, имате възможност да станете цар/ица в електронната търговия.

ROI в дългосрочен план

Не се плашете. Този термин не е нов и в превод на български език означава „Възвращаемост на инвестициите“. Като използвате техники като SEO, SMM, SEM (ще разгледаме тези термини в някоя друга статия) може да получите възвращаемост на инвестициите си дори, когато спрете да пукате пари за реклама и маркетинг.

Разбира се, всичко това казано дотук може да се осъществи само и единствено, когато Вие имате онлайн магазин/уеб сайт.

Ние MegaWeb.bg можем да изработим за Вас онлайн магазин, който ще накара вашата конкуренцията да изпита завист. Каним Ви да разгледате нашето портфолио.

MegaWeb.bg Ви очаква!