Преди две седмици с Вас споделихме какви са предимствата на електронната търговия, отбелязахме какви са плюсовете и какво може да допринесе за вашия бизнес нашата услуга „Изработка на онлайн магазин“.

В MegaWeb държим на прозрачността на услугите ни и затова решихме този път да споделим видовете инструменти, които използваме за да помогнем на бизнеса ви да достигне нови хоризонти. Използваме различни платформи за изработка на онлайн магазин според изискванията на клиентите ни, които предлагат куп възможности и екстри.

В тази статия ще разгледаме, кои са тези платформи и какви са техните спецификации/функционалности.

Настанете се комфортно и се подгответе за едно кратко, но забавно приключение към интернет технологиите.

Изработка на онлайн магазин със Magento – това е една от най-популярните системи за електронна търговия в мрежата. Богата откъм функционалности и е с отворен код. Предлага внедряване на различни модули и лесно инсталиране на многобройни видове дизайн на магазина. Ако желаете нещо качествено и професионално, това трябва да е вашият избор. Тази платформа се използва по целия свят масово, както от големите компании, така и от малки предприятия. Magento e SEO friendly платформа, а това означава по-добро класиране и индексиране от интернет търсачките.

Изработка на онлайн магазин със Shopify – тази платформа се предпочита от тези, които целят лесна интеграция на модули, елементарен контролен панел и лесна навигация. Средната статистика посочва, че с нея са направени повече от 800,000 онлайн магазина, което е добра цифра. Тя се предпочита също така от стартиращите в електронната търговия.

Изработка на онлайн магазин със WooCommerce – предлага пълна интеграция с WordPress сайт, разполага с опции за внедряване на десетки модули от сигурни разплащателни методи, абонаментни опции, пълна опция за промяна на дизайна, допълнително програмиране и чак до разработка на ваши собствени модули. Именно поради тази причина се предпочита толкова много и е една от най-популярните платформи за електронна търговия.

Изработка на онлайн магазин със PrestaShop – Престашоп е иновативна платформа, която предлага добри функционалности за създаване на магазин, прилягащ на вашите изисквания. Една негативна страна – не всички хостинг доставчици предлагат инсталация на тази платформа, но разбира се няма невъзможни неща. Възможна е ръчна инсталация.

Изработка на онлайн магазин със OpenChart – Опънчарт е идеална платформа за начинаещите онлайн търговци, които тепърва навлизат във сферата на електронната търговия. Тя предлага лесна инсталация, модули, които са от първа необходимост, поддържа различни езикови пакети, има сравнително елементарен админски панел.

Платформите, които изброихме по-горе са едни от най-популярните и масово използваните по целия свят. Ако целите разрастването на бизнеса ви да бъде чрез използване на  съвременните интернет технологии, бихме искали да ви кажем, че сте на правилното място.

Нашите специалисти в MegaWeb познават изключително добре новите и модерни интернет технологии, като винаги откликват на изискванията от клиентите ни. Ако Вие също сте почитател на съвременните и иновативни технологии, можем да създадем онлайн магазина ви чрез горепосочените платформи или да направим за Вас такъв от нулата.

Като заключение бихме искали да кажем още няколко думи за услугата ни „Изработка на онлайн магазин“. Със сигурност могат да се изберат различни подходи за вашите цели, но избирането на метод, който ще е най-безболезнен и във същото време ефикасен ще улесни пътят към успеха.

Платформите за електронна търговия се предпочитат от бизнеси, целящи видимост в глобален мащаб незабавно или във възможно най-кратко време, а изработката на онлайн магазин от нулата ще ви коства както повече разходи, така и осъществяване на проекта в по-широка времева линия.

Какъвто и да бъде вашият избор, ние MegaWeb ще се погрижим мечтите ви да станат реалност. Зад гърба си имаме десетки доволни клиенти, които избраха услугата ни „Изработка на онлайн магазин“, а портфолиото ни е доказателство за това.

MegaWeb Ви очаква!