fbpx

MegaWeb.bg

Онлайн магазин, който работи 24/7 за Вас

Електронната търговия със всеки изминал ден се катери на по-високи върхове и това е видим факт. Днес, технологията напредна до такава степен, че вече доставките се поемат от дронове, които спестяват дългите опашки в магазина и голямото разкарване. Благодарение на това на крайния клиент му остава само да си хареса нещо от вашия онлайн магазин и да направи няколко клика за да получи това което иска.

Това не е ли е невероятно? Всеки би мечтал да има такъв уникален бизнес. А защо да е само мечта?

С MegaWeb.bg мечтите ви няма да останат само такива, а ще станат реалност.

Ако нямате все още онлайн магазин, това в никакъв случай да не Ви притеснява, защото ние от MegaWeb.bg предлагаме изработка на онлайн магазин, който ще работи за вас 24/7.

Звучи прекрасно нали? Наистина е така. След като Вашия онлайн магазин е готов, той ще бъде в готовност да поема поръчки без значение дали е сутрин много рано или вечер много късно, а на Вас ви остава само да изпратите стоката на клиента.

Ние MegaWеb.bg зад гърба си имаме десетки доволни собственици на онлайн магазини, които се съмняваха в това как една изработка на сайт, може да им увеличи приходите двойно, даже и тройно без преувеличения.

Може би в момента се питате какви са другите ползи от това да имате онлайн магазин. Нека ние ви кажем самата истина и да я разобличим напълно.

Вашия онлайн магазин:

 • Ще бъде достъпен за целия свят буквално
 • Ще работи за вас 24/7
 • Ще спестява пари и излишни разходи, като: наем за местоположение (обект), разходи за електричество, вода, други излишни такси към дружествата и институциите
 • Ще спестите от работна ръка
 • Ще бъде достъпен за хора с увредено физическо състояние
 • Ще продава и в най-отдалечените места в света
 • Ще работи вместо вас, когато има празници и почивни дни

…казано накратко, изработката на онлайн магазин ще ви донесе куп хиляди прекрасни неща и позитивни страни за Вашия бизнес.

Ние MegaWeb.bg имаме утвърдени специалисти в бранша на електронната търговия и много добре знаем как да помогнем за израстването на Вашия бизнес до нива, където вашата конкуренция ще ви завижда.

Ако трябва да подчертаем причината и нуждата от трансформиране от офлайн към онлайн магазин, то пак бихме стигнали до по-рано доказалите се вече факти от бранша на електронната търговия. А те имено са удобствата, които се предлагат и за двете страни.

Клиента спестява хиляди главоболия до пристигане на местоположението и блъсканици по дългите опашки, а Вие като собственик на онлайн магазин, спестявате допълнителен стрес и излишни разходи за бюрокрация.

Изработката на онлайн магазин от MegaWeb.bg ви предлага удобства като:

 • Лоялна клиентска база – регистриран клиент, който вече е поръчал стока от вас, при повторна поръчка може да използва промо кодове за отстъпки, да се възползва от безплатна доставка, да получава известия за нови артикули в магазина ви и да използва други чудесни функционалности.
 • Удобен административен панел – ще може да добавяте нови продукти в магазина, описания, снимки и други материали за представянето на артикулите, променяте ценоразписа и изцяло да управлявате онлайн магазина си чрез няколко клика в един удобен административен панел.
 • Обслужване на клиентите 24/7 – дори когато се приберете вкъщи да си отпочинете, Вашия онлайн магазин ще работи за вас без да спира. Ако стоката е налична остава само ваш служител да го изпрати на клиента.
 • Достъпност и онлайн видимост в глобален мащаб – достатъчно е вашия клиент да има само интернет връзка. Без значение къде се намира и в кое време, Вие и вашия бизнес ще е достъпен винаги.

Ние MegaWeb.bg можем да Ви помогнем за осъществяването на вашите мечти. Нека те сега станат реалност, благодарение на нашия успех, който имаме зад гърба си и утвърдените ни специалисти, които притежават солиден опит и специфични познания.

СПОДЕЛЕТЕ!