В основата на целите на всеки предприемач естествено стои все по-голяма клиентска заинтересованост, все пак това е предпоставка за повече продажби, което по своему означава финансова независимост.

Реално погледнато, за да постигнете това ще ви трябва място, където ще представите себе си пред широката аудитория, а най-лесният начин да се сдобиете с такова е да поръчате изработка на уеб сайт.

Не просто с цел да се направите на важен и модерен, а идеята е разчупване на леда и по-добра комуникация с клиентите, по-добро запомняне на бранда ви и отличаемостта от конкуренцията.

Другата причина за да си поръчате изработка на уеб сайт за вашия бизнес се поражда не само от глобалните трендове, а и от самия факт, че достъпността на бранда ви към крайния клиент само чрез няколко клика на мишката (или докосвания на тъч скрийна) е решаващ фактор за увеличаване на приходите.

Днешният свят е много динамичен и не всеки разполага с безкрайно време, все едно – “минута е много”. Клиентите нямат желание цял ден да чакат на телефона за да получат някаква информация. През уеб сайта това може да стане автоматично, без колебания.

Буквално за една минута потенциалните клиенти могат да ви последват във социалните мрежи чрез поставените джаджи/бутони в уеб сайта или чрез контактния формуляр да изпратят запитване към вас. Те си спестяват ценното време, а Вие като собственик на бизнес си спестявате излишните и мъчителни въпроси, водещи до главоболия.

Може би не знаете и ще се изненадате да го чуете, но голяма част от клиентите са срамежливи и предпочитат да се свържат с брандовете чрез писмен начин, което ще рече, че през формуляра поставен във сайта ще получавате повече запитвания, отколкото чрез телефонни обаждания.

Сега някои от новите ни читатели, може би си задават въпроса “Защо пък да си поръчам изработка на уеб сайт, след като мода да си направя една страница във социалната мрежа и да продавам там?” – защото това не е професионално драги читатели.

Освен това социалните мрежи подлежат всеки ден на масови хакерски атаки и при евентуален срив на мрежата, вашата прекрасна страница, която сте изграждали толкова дълго време и с любов заминава… познайте къде.

При личните уеб сайтове нещата малко седят по различен начин. Бихме могли да го кажем така – ако нямате врагове, шансът някой да ви тероризира в кибер пространството е драстично малък, а и с мерките, които може да вземете, процента на нападение ще спадне допълнително.

Ако за пръв път чувате термина “изработка на уеб сайт”, няма място за паника. Няма нужда и да сте техническо лице. Ние в MegaWeb може да осъществим вашата мечта като изградим за вас проект, който напълно отговаря на вашите изисквания.

Освен това ако имате уеб сайт, може допълнително да го популяризирате в социалните мрежи и глобалните Интернет търсачни. По този начин ще достигнете до по-голяма аудитория.

Притежаването на уеб сайт има и други прекрасни страни. Една от многобройните опции е възможността за пълна модификация – цвят, лого, дизайн, съдържание, изглед, бутони, навигация… почти всичко. Напълно е възможно да създадете вашият сайт мечта.

Няма да повярвате, ако кажем, че една елементарна изработка на уеб сайт, може да докара бизнеса ви до нови хоризонти. Може ли да си представите, че просто ще сте достъпни 24/7/365 за целия свят, а това е самото начало. Дори не споменахме, че когато вие спите и почивате, интернет сайта ще работи и печели пари вместо вас. Достатъчно е инвестирате във вашата идея и да повярвате, че ще поработи.

MegaWeb има зад гърба си стотици доволни клиенти, които взеха правилно решение като си поръчаха изработка на уеб сайт и сега се радват на своите прекрасни клиенти.

Никога не е късно да пробвате и Вие!