fbpx
Изработка на уеб сайт

Изработка на сайт от MegaWeb.bg

Имате нужда от професионален уеб сайт, който да работи успешно за вашето представяне в интернет пространството? Попаднали сте на правилното място! С повече от 5 години опит в изработката на уеб сайтове, MegaWeb.bg е правилният избор за вас!

изработка на сайт
Изработка на уеб сайт

Всички сайтове, изработени от MegaWeb.bg получават:

Персонален дизайн

Уеб сайтовете, който екипът на MegaWeb.bg създава се изработват специално за нуждите на нашите клиенти, като се съобразяваме с всички техни предпочитания. Визията и функционалността се уточняват предварително, като клиента има пълната свобода на избор.

Неограничен брой страници

Всички сайтове, който екипът на MegaWeb.bg изработва, разполагат с уникална начална страница и неограничен брой вътрешни страници.

По този начин НЕ поставяме никакви ограничения в броя на страниците и съдържанието, които са поместени във Вашият уеб сайт.

Онлайн магазин

Изработваме онлайн магазини с богат набор от функции, подходящи за всички видове интернет търговия.

Електронния магазин може да бъде съчетан заедно с фирмен или информативен уеб сайт.

Административен панел

Административния панел за управление на съдържанието на уеб сайта позволява на всеки наш клиент да управлява собственият си уеб сайт без да е нужно да притежава специални познания.

Техническа поддръжка

Разработените от нас уеб сайтове получават цялостна техническа поддръжка, като по този начин гарантираме на своите клиенти техното добро представяне в Интернет.

готови ли сте да работим заедно?

отзиви

Какво клиентите казват за нас.

Emilia Clarke
Изключителен екип от професионалисти , които са взискатени и коректни до последният детайл. Имам няколко сайта , които са изработени от чуждестранни фирми , но реших този път да работя с българска. Ако трябва да бъда честен не съм очаквал никога такова качество и в момента съм пренасочил всичките си проекти изцяло към тях. Нещото , което ми направи най-голямо впечатление е ,че работят изключително бързо но в същото време качествено . Всеки уважаващ себе си собсвеник на бизнес знае , колко са ценни тези качества в днешно време.Аз лично ще работя дългосрочно с тях и ги препоръчвам с две ръце.
Павел Рачев
Основател на Маркетингова агенция
Emilia Clarke
Изключително съм доволна от MEGAWEB.BG. Работят експресно и на най добри цени с отлично качество на предлаганите от тях услуги. Много благодаря за всичко и се надявам и за наред да сте ми все така полезни :).
Силвия Стефанова
-
Emilia Clarke
Много съм доволен от екипа на MEGAWEB.BG. Поръчах си дизайн на флайери и се справиха страхотно. Работят бързо и за ориентирани към клиента, което е гаранция за успех. Със сигурност ще поръчам пак.
Димитър Хаинов
-
Правила при изработка на уеб сайт

Решили сте да правите уеб сайт за вашия бизнес, но не знаете от къде и как да започнете? 

Едно от важните неща при изработка на сайт, за което е необходимо да помислите още преди да се заемете със същинската работа, е изборът на име. То трябва да е стегнато, интригуващо и максиламно точно, за да отразява тематиката, защото е един от водещите фактори, влияещи върху посещаемостта по-нататък.

Следващата съществена стъпка при изработка на уеб сайт е да прецените подредбата на страниците. Те трябва да са бъдат лесни за откриване от бъдещи ппотребители.

Accordion #2
We help ambitious businesses like yours generate more profits by building awareness, driving web traffic, connecting with customers, and growing overall sales. Give us a call.
×
Известие