fbpx
изработка на онлайн магазин от megaweb.bg
изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин от MegaWeb.bg

Едно от ограмоните предимства на електронната търговия е по- икономичното първоначално инвестиране. Драстично по- малка е сумата необходима за стартирането на онлайн магазин в сравнение на физически обект.

01
Работи 24/7 за Вас

Вашият онлайн магазин продава за вас през цялото денонощие. Той позволява на клиенти Ви да пазаруват, това което продавате независимо дали е рано сутрун или късно вечер. Удължете работното си време с изработка на онлайн магазин сега!

01
02
Разширява обхвата на бизнеса Ви

Ако вие можете да обслужвате само 1 клиент, то вашият онлайн магазин няма такива ограничения. Вашите клиенти ще намерят лесно и бързо продукта, който търсят. След вашата изработка на онлайн магазин дори не трябва да се притяснявате, че клиентите Ви не са близо до Вас.

02
03
Лоялна клиентска база

Вашият онлайн магазин е идеалното място за създаване на клиентска база. Изработените от нас онлайн магазини идват функционалности, като промо кодове, безплатни доставки, известия при добавяне на нов продукт, интеграция с фейсбук страница и др.

03
04
Удобен Административен панел

Като говорим за изработка на онлайн магазин, то клиентската администрация е наистина важен фактор. Нашите оналйн магазини предлагат и административен панел, с който ще можете да добавяте сами продуктите си, ще можете да управлявате наличности, промоции и др.

04

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕСА НА РАБОТА

01
Анализ и консултация

Запознваме с вашия бизнес и Ви представяме актуалните тенденции.

02
Дизайн и разработка

Събираме необходимата информация, за да изработим един успешен онлайн магазин.

03
Тестване и одобрение

Тестваме Вашият онлайн магазин, за да се уверим, че работи правилно, а Вие одобрявате.

готови ли сте да работим заедно?

последни проекти

НАШИТЕ ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

×
Известие