fbpx

MegaWeb.bg

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин от MegaWeb.bg

Едно от ограмоните предимства на електронната търговия е по- икономичното първоначално инвестиране. Драстично по- малка е сумата необходима за стартирането на онлайн магазин в сравнение на физически обект.

Имате идея за вашия нов уеб сайт?

Направете запитване към нас и получете най- изгодната цена за изработка на уеб сайт.

Предимства

Работи 24/7 за Вас

Вашият онлайн магазин продава за вас през цялото денонощие. Той позволява на клиенти Ви да пазаруват, това което продавате независимо дали е рано сутрун или късно вечер. Удължете работното си време с изработка на онлайн магазин сега!

Лоялна клиентска база

Вашият онлайн магазин е идеалното място за създаване на клиентска база. Изработените от нас онлайн магазини идват функционалности, като промо кодове, безплатни доставки, известия при добавяне на нов продукт, интеграция с фейсбук страница и др.

Разширява обхвата на бизнеса Ви

Ако вие можете да обслужвате само 1 клиент, то вашият онлайн магазин няма такива ограничения. Вашите клиенти ще намерят лесно и бързо продукта, който търсят. След вашата изработка на онлайн магазин дори не трябва да се притяснявате, че клиентите Ви не са близо до Вас.

Удобен Административен панел

Като говорим за изработка на онлайн магазин, то клиентската администрация е наистина важен фактор. Нашите оналйн магазини предлагат и административен панел, с който ще можете да добавяте сами продуктите си, ще можете да управлявате наличности, промоции и др.